Despre noi

      Bine ai venit pe pagina noastra! Autodas Dezmembrari SRL este un parc de dezmembrari situat in Suceava, in satul Mihoveni, pe strada Principala nr. 1C. Ne specializam in dezmembrarea si comercializarea de piese auto originale second hand, provenite direct de pe masinile din parc.

      Obiectivul nostru principal este de a oferi clientilor nostri piese auto de inalta calitate la preturi competitive. Suntem constienti de importanta functionarii corecte si sigure a vehiculelor, asadar ne asiguram ca fiecare piesa pe care o comercializam este verificata cu atentie inainte de a fi pusa in vanzare. Indiferent daca ai nevoie de un motor, o cutie de viteze, piese de caroserie, subansamble motor, jante sau accesorii de interior, avem tot ce iti trebuie. Avem o arie foarte extinsa de marci si modele de autoturisme, fabricate incepand cu anul 2003 si pana in prezent.

      Un alt aspect important pentru noi este protejarea mediului inconjurator. Prin dezmembrarea masinilor, contribuim la reducerea poluarii si la utilizarea durabila a resurselor existente. Reciclam piesele auto care nu mai pot fi utilizate si le oferim o noua viata prin comercializarea lor catre clienti in cautare de solutii economice si ecologice.

      In ceea ce priveste procesul de achizitionare, am dezvoltat magazinul virtual dedicat, edez.ro, prin intermediul caruia poti cauta si comanda piesele auto de care ai nevoie. Site-ul nostru este usor de navigat, iar in cazul in care intampini dificultati, echipa noastra de suport este mereu disponibila pentru a te ajuta.

      La fiecare comanda, primesti factura si garantia pieselor achizitionate. Suntem increzatori in calitatea produselor noastre si ne dorim sa oferim clientilor o experienta de cumparare fara griji.

      In concluzie, Autodas Dezmembrari SRL este partenerul tau de incredere in gasirea pieselor auto de calitate. Ne preocupam de fiecare detaliu, de la verificarea pieselor la livrarea lor in siguranta catre tine. Ai grija de masina ta, economiseste bani si protejeaza mediul inconjurator cu ajutorul pieselor noastre originale si ecologice.